in verbinding

met mijn eigen natuur

Coaching

Waar trainingen en workshops samen met anderen beleefd worden, is coaching echt alleen voor jou. Tijd en aandacht voor die thema’s in je leven, die je graag verder zou willen onderzoeken of waar je verandering in aan zou willen brengen. Samen gaan we de natuur in om met jouw vraag aan de slag te gaan.

De coaching-sessies vinden buiten plaats. Meestal is dat in de natuur, bijvoorbeeld een bos of een park, maar het kan ook in de stad. Het buiten bezig zijn, zet je letterlijk in beweging. Daarnaast kan de omgeving je inspireren en je nieuwe ideeën en inzichten geven.

Mijn uitgangspunt bij het coachen ben jij: jouw kracht, jouw wijsheid, jouw persoonlijke groei, jouw wensen en talenten.

Coachingstraject

Om voldoende tijd en ruimte te creëren zodat jouw proces echt op gang kan komen, bestaat een coachingstraject bij mij uit minimaal 3 sessies. Mochten er meer sessies nodig zijn, dan bespreken we dat samen. Als je graag met mij een coachingstraject wilt aangaan, starten we eerst met een vrijblijvend gesprek om te kijken of het klikt en om te bespreken waar je aan wilt werken. Samen maken we afspraken over hoe het traject eruit gaat zien.

De sessies

Eén sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Iedere sessie gaan we buiten (locatie in overleg) aan de slag met jouw vraag door middel van gesprekken, oefeningen en verschillende werkvormen. Tussen de sessies door zitten 2 tot 4 weken. Dat is afhankelijk van jouw proces en doel.

Extra na de sessie
Enkele dagen na een sessie ontvang je van mij een mail met daarin die dingen die mij opgevallen zijn tijdens het coachen. Daarnaast vind je in deze mail één of meerdere oefeningen, zodat je ook tussen de sessies door zelf aan de slag kunt gaan met het thema waar jij op dat moment mee bezig bent. 

Investering

Onze eerste kennismaking is gratis, inclusief een kop koffie of thee.
Je investering voor de eerste 3 sessie is: 3x € 95 = € 285 inclusief Btw
Voor iedere volgende sessie betaal je € 95 inclusief Btw

 

Thema-sessies

Wil je wel graag met een vraag aan de slag, maar past een heel traject niet in je agenda? Dan kan je er voor kiezen om een eenmalige thema-sessie met mij te doen.

Pak een boom

Wil je de balans opmaken van je leven, zodat je in kaart kunt brengen waar jij je energie aan verliest en waar je je energie eigenlijk aan zou willen besteden? Dan is ‘Pak een boom’ zeker wat voor jou! Aan de hand van een door jouw uitgekozen boom, gaan we jouw levensgebieden in kaart brengen.

Locatie:
Tijdsduur:
Investering:

In overleg
Ongeveer 1,5 uur
€ 99,- per sessie inclusief Btw

Van Hier Naar Daar

Wil je iets bereiken, heb je een wens of een droom of wil je een talent verder ontwikkelen, maar lijkt het alsof je niet verder komt? Dan is ‘Van Hier Naar Daar’ de sessie voor jou! Samen gaan we onderzoeken wat jou belemmert om je doel te bereiken, wat je nodig hebt om verder te komen en hoe het voelt om daadwerkelijk daar te zijn, waar je wilt zijn!

Locatie:
Tijdsduur:
Investering:

In overleg
Ongeveer 1,5 uur
€ 99,- per sessie inclusief Btw

Synchroniciteit sessie

Wil je graag jezelf verder ontwikkelen, maar heb je niet een specifieke vraag? Stap dan met een ‘open mind’ in een ‘Synchroniciteit sessie’ en laat je je verrassen door wat er op je pad komt!

Locatie:
Tijdsduur:
Investering:

In overleg
Ongeveer 1,5 uur
€ 99,- per sessie inclusief Btw

Reiskosten
Ik breng geen reiskosten in rekening voor locaties die binnen een straal van 10 km van Schiedam liggen. 
Voor de locaties die verder weg liggen, reken ik € 0,19 per extra km.

Inschrijving voor coaching

Heb je interesse in een coachingstraject of een thema-sessie?
Stuur een mail naar info@liset-dettingmeijer.nl. Of vul het formulier in.

Korting

Heb je een thema-sessie gedaan en besluit je binnen een maand om nog een thema-sessie of een coachingstraject te gaan doen? Dan krijg je eenmalig 10% korting op de eerstvolgende sessie!

Informatie - Inschrijven